175 anys del museu de Sant Pere de Galligants

La seu a Girona del Museu d'Arqueologia de Catalunya està de celebració. Commemora els 175 anys de vida del museu, creat el 1845. Per aquesta raó, durant tot un any s'oferiran diversos actes que permetin rememorar aquesta trajectòria. 

Com a tret de sortida d'aquesta celebració s'ofereix l'exposició "175 anys del museu de Sant Pere de Galligants". Tal com indica el seu títol, a través de 7 àmbits i amb el suport d'un centenar de fotos i dibuixos, se'ns proposa un viatge al llarg d'uns anys i uns contextos canviants que ens permetran entendre com s'ha anat teixint la història i l'evolució del museu. 

Propera inauguració de l'exposició 

"175 anys del Museu de Sant Pere de Galligants"

  • Data: dijous, 29 d'octubre
  • Hora:18 h
  • LLoc: amb motiu de la Covid, l'acte serà a porta tancada. El públic podrà gaudir de l'acte d'inauguració i d'una visita guiada a l'exposició a través de les nostres XXSS.  

Informació: 972 20 26 32 o macgironagalligants.cultura@gencat.cat  

Aquesta mostra és l'inici d'una celebració que suposa un nova etapa en el museu. Nous canvis i nous reptes, que us donarem a conèixer, al llarg d'un any, a través de diferents actes, exposicions, seminaris, conferències i diverses activitats, dirigides a tot tipus de públic, i que podreu consultar en la nostra web www.macgirona.cat