EXPOSICIONS

PLAYSTORIES. Juga i aprèn amb el Clicks

De l'1 de juny al 7 de setembre de 2012

Quant de temps fa que no jugues? Quant de temps fa que no treus els teus clicks? Amb PLAYSTORIES  nens i adults es traslladen a la vida dels homes a la prehistòria, als contactes comercials de fenicis i ibers, als ritus de momificació de l'antic Egipte, a les guerres romanes... i fins i tot a l'època dels dinosauris.

Amb PLAYSTORIES nens i adults es traslladen a la vida dels homes a la prehistòria, als contactes comercials de fenicis i ibers, als ritus de momificació de l'antic Egipte, a les guerres romanes... i fins i tot a l'època dels dinosauris. Perquè quan juguem el temps no hi compta. Ni la realitat tampoc. Juguem per no res, per gaudir, per competir, per compartir. I, tot jugant, ens fem grans, i sovint ens oblidem del plaer que representa dedicar el temps a no fer res.

PLAYSTORIES. Juga i Aprèn amb els Clicks està realitzada amb la col·lecció de clicks de l'Associació Somosclicks de Barcelona (www.somosclicks.org). Una associació de gent que ha decidit seguir jugant i mantenir viu el millor dels records de la seva infantesa. A l'exposició Play Stories han utilitzat part de les col·leccions per recrear amb tot luxe de detall diferents escenes de l'antiguitat.

La mostra PLAYSTORIES va ser exposada al MAC Girona de l'1 de juny al 7 de setembre de 2012.

El disseny i la direcció de l'exposició ha estat reaitzada per María Paz Miranda, becaria del Màster Direcció i Disseny de Nous Formats Expositius d'Elisava.

Aquesta mostra és aliena a © PLAYMOBIL/ Geobra Brandstätter GmbH & Co. KG.

Twitter
Facebook