Participa al #macgirona175

La seu a Girona del Museu d'Arqueologia de Catalunya complirà 175 anys l'any vinent. Per això us demanem que col·laboreu amb nosaltres i participeu en el concurs #macgirona175 d'Instagram. 

Entre tots, podrem organitzar un bon esdeveniment!.

BASES DEL CONCURS A INSTAGRAM DE FOTOS HISTÒRIQUES #macgirona175

 1.Qualsevol persona major de 18 anys i de qualsevol nacionalitat pot participar. Aquest concurs està organitzat pel Museu d’Arqueologia de Catalunya, concretament per la seu de Girona del MAC i amb motiu de la celebració del seu 175 aniversari l’any vinent.

2. Per participar cal publicar una foto històrica de Sant Pere Galligants, entenent per històrica que sigui anterior a l’any 1980. Cal utilitzar el #macgirona175 i publicar la fotografia a través d’un perfil obert d’Instagram.

3. Cada participant pot participar amb el número de fotografies que desitgi, sempre que siguin pròpies.

4.  L’equip del MAC revisarà cada fotografia rebuda i descartarà les fotografies que no compleixin amb la qualitat mínima, que puguin ser desagradables o ofensives.

5. Les fotografies es podran enviar des de l’1 de juliol fins al 21 d’octubre; ambdues dates incloses.

6. Les millors fotografies podran ser escollides per formar part de les exposicions relacionades amb l’aniversari de la seu del MAC Girona que es realitzaran durant el 2020  (sempre incloent el crèdit de l’autor) i podran compartir-se als canals del MAC.

7. L’autor de la que s’esculli com a millor fotografia per part de l’equip del MAC rebrà un premi que consistirà en un MACTIKET per a dues persones.

El Mactiket és un passaport que et permet accedir a tots els museus i jaciments que integren el Museu d’Arqueologia de Catalunya, gaudint d’interessants descomptes i avantatges:

  • Accés lliure a totes les seus i exposicions del museu
  • Audioguia gratuïta en diversos idiomes

8. A finals d’octubre s’anunciarà públicament el guanyador i es contactarà amb ell mitjançant missatge privat a Instagram.

9. Els participants al concurs accepten que el MAC pugui utilitzar posteriorment les seves imatges, sempre citant-ne l’autor o autora.

10. EL MAC assumeix que les fotografies presentades disposen de l’autorització corresponent i/o permís de drets d’imatge de les persones que apareixen a la imatge.

 

 


Twitter
Facebook