CAP DE SETMANA IBÈRIC

AQUA. Domini i mites

5 d'octubre de 2024

Amb motiu del Cap de Setmana Ibèric, en que enguany, el tema es focalitza en el recurs de l'aigua, us oferim les següents activitats: 

5 d'octubre, de 10 a 18 h 

- Exposició "AQUA. Domini i mites". 

La manca d'aigua dolça està associada als problemes més importants del nostre temps: la fam i la pobresa en el món i, per tant, hem de ser conscients de la problemàtica i cercar solucions des de la responsabilitat compartida. L'objectiu és trobar el camí que afavoreixi un desenvolupament social, ambiental i econòmic sostenible que satisfaci les necessitats bàsiques d'aigua per poder gaudir d'una vida digna, respectar els drets humans i preservar els ecosistemes.

AQUA. Domini i mites és una mostra que ens descobreix, a través de la imatge, les diferents expressions de l'aigua. Els diferents àmbits ens parlen del coneixement, la racionalització i la sensibilització sobre la noció del recurs aigua: objecte d'una pressió extraordinària com a conseqüència dels processos induïts per l'activitat humana. En aquest sentit, l’exposició ofereix una aproximació explícitament reflexiva per explicar els significat dels usos, els mites i la gestió d'aquest recurs.

5 d'octubre, de 10 a 18 h 

- Jornada de Portes obertes

5 d'octubre, a les 11.30 

- Visita guiada a l'exposició "AQUA. Domini i mites" a càrrec del responsable del MAC-Girona, Ramon Buxó. 

DADES DE L'ACTIVITAT
On Monestir de Sant Pere de Galligants. C/ Santa Llúcia,8. Girona
Hora 11:30:00
Durada
Preu Gratuït