REOBERTURA DEL MUSEU

Condicions per visitar Sant Pere de Galligants

Amb el lema "MAC segur i confortable" el Museu d'Arqueologia de Catalunya-Girona  us convidem a visitar de nou el nostre museu ubicat en el monestir de Sant Pere de Galligants. Podreu tornar a gaudir d'aquest espai tan singular on s'hi conserven interessants col·leccions arqueològiques que expliquen la nostra història, des de la prehistòria fins a la tardoantiguitat, en terres gironines, i que, enguany, celebrarà el 175è aniversari de la seva fundació.

El MAC-Girona es podrà visitar de manera individual o en grups de convivència dins l'horari habitual. La visita de l'horari d'estiu és, fins al 30 de setembre inclòs, de dimarts a dissabtes de 10 a 19 h i diumenges i festius de 10 a 14h. 

Com podem visitar el museu i monument:

 • La visita es pot fer individualment o en grup de convivència.
 • Fins aquest moment només ens podran visitar les persones que es troben en una zona de la Fase II.
 • L'ús de mascareta és obligatori, tant per als adults com per als infants majors de 6 anys.
 • Cal respectar sempre una distància física de 2 metres, i seguir les indicacions del personal del museu per evitar les concentracions de persones i respectar els aforaments permesos. 
 • La botiga del museu és oberta, però caldrà sol·licitar els productes al personal d'atenció al públic de la recepció. Es recomana el pagament amb targeta.
 • L'aforament està limitat a 167 persones i s'haurà de tenir molta precaució en la circulació dels visitants al museu. 
 • Les taquilles per a ús públic romandran tancades. 

Com hem preparat l’espai:

 • Per garantir la seguretat de la visita, l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural ha estat treballant en el Pla de Desconfinament dels museus, així com en el Pla de Contingència específic de l'equipament. Aquest fet ha provocat la revisió i implementació de mesures i protocols per a garantir la seguretat dels visitants, dels treballadors i de les col·leccions. 
 • S'han instal·lat mesures de protecció, informació i senyalització i s'han adequat els espais amb els requeriments normatius. S'han modificat i adaptat els horaris i protocols, tant d'atenció al públic com de neteja per a garantir la correcta atenció als visitants i usuaris. 
 • La necessitat de reduir els aforaments a un terç pot comportar limitacions i temps d'espera en el moment d'accedir als espais tancats, com ara l'espai de recepció, botiga , el museu o els lavabos, en els dies de major afluència de visitants.

Activitats

 • En aquests moments no es podran utilitzar audioguies, i encara no us podem oferir visites guiades o altre tipus d’activitats en grup.
 • A la web es poden consultar recursos digitals per a complementar la visita. 
 • A mesura que anem passant etapes de desconfinament anirem ampliant la informació de les activitats que es podran fer al MAC-Girona, i que trobareu en aquesta web.

Més informació 

Per a més informació podeu consultar: 

https://cultura.gencat.cat/ca/temes/museus/recursos-covid-19

https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/385503/museu-darqueologia-catalunya-obre-al-public-seves-empuries-ullastret-olerdola-girona

Per a qualsevol dubte o pregunta, podeu posar-vos en contacte amb el MAC-Girona al telèfon 972 20 26 32 o al correu macgironagalligants.cultura@gencat.cat 

DADES DE L'ACTIVITAT
On Monestir de Sant Pere de Galligants
Hora 00:00:00
Durada
Preu