Cerca i troba. Museus de les comarques de Girona

La Xarxa Territorial de Museus de les comarques de Girona ha presentat el projecte editorial "Cerca i troba", editat per l'editorial Mediterrània, per apropar de forma lúdica a grans i petits al museu de la comarca de Girona. Aquest projecte editorial s'emmarca en un projecte existent de les xarxes territorials de museus de Catalunya, el qual és de caràcter transversal i territorial.

D'aquest projecte neix el llibre Museus de les comarques de Girona il·lustrat per Roser Matas, el qual il·lustra 26 museus que formen part de la xarxa gironina i 300 objectes que grans i petits hauran de cercar recorrent les diverses seus museístiques. En el llibre es dedicà una làmina il·lustrada per cada museu on apareixen els objectes a cercar a cada seu, per altra banda inclourà informació d'ubicació del museu i la seva pàgina web.

L'obra serà una font de diversió per als més petits, ja que podran jugar i descobrir el patrimoni cultural català alhora que aprenen. El llibre a la seva part final inclou un apartat de curiositats per continuar cercant diferents elements a les il·lustracions, a més de disposar d'un codi QR que permet ampliar la mida de la lletra i fer una lectura de pantalla per a persones cegues o amb dificultats visuals.

26 museus per descobrir... t'ho perdràs?

Il·lustració Roser Matas

Xarxa de Museus de les comarques de Girona

Generalitat de Catalunya i Diputació de Girona

ISBN:978-84-18986-09-3

Multilingüe: català, castellà, anglès i francès
64 pàgines

2021