Accessibilitat

INFORMACIÓ GENERAL

El Museu d’Arqueologia de Catalunya-Girona està treballant per garantir l'accés al museu i al monument a tots els visitants. 

Per desenvolupar aquestes accions, el museu es beneficiarà de la feina desenvolupada per la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona, que està elaborant una eina d'autodiagnòstic que permeti conèixer el grau d'accessibilitat present en els nostres museus, per poder així planificar i realitzar accions de millora en l'accessibilitat universal dels nostres equipaments.

Actualment el museu, que està ubicat en l'antic Monestir de Sant Pere de Galligants, ocupa part de l'església del monestir i la primera planta de l'edifici. 

L'accés i itinerari pel monument (església i claustre)  està adaptat amb rampes, en la seva major part, tot i que de vegades presenta dificultats per la pavimentació. No ho està l'exposició permanent del primer pis, així com tampoc els lavabos, que s'accedeixen a través d'escales.  

El museu disposa de botiga, wifi gratuit parcial i taquilles a la zona del vestíbul, així com canviador de nadons.

PERSONES AMB AUDICIÓ REDUÏDA 

El museu disposa de bucles magnètics a la taquilla. Així com de bucles individuals per a visites guiades o altres activitats

https://youtu.be/sJ5IZFF-bnk

https://youtu.be/z-r9ffiezEs

PERSONES AMB DIFICULTAT LECTORA

El museu disposa d'una guia adaptada de lectura fàcil dels textos de l'exposició "El temps de la memòria". 

ACCÉS AMB GOSSOS

No està permesa l'entrada amb gossos a tot l'equipament, excepte els gossos d'assistència. 

RECOMANACIONS GENERALS

Amb l'objectiu de col·laborar plegats en la conservació del monument , cal que totes/s mostrem una actitud respectuosa i cuidem aquest patrimoni. Per aquest motiu us agrairem que durant la vostra visita tingueu en compte un seguit de recomanacions bàsiques:

- Eviteu pujar o saltar sobre els ampits del claustre, ja que provoca que la pedra es malmeti i se'n puguin despendre alguns elements.

- No es permet tocar els objectes ni entrar al pati del claustre.

- No es permet menjar ni beure en tot l'equipament.

- No es permet fumar en tot l'equipament. 

 

Us agraïm per endavant la vostra col·laboració.

Si teniu dubtes o necessiteu més informació sobre l'accés al museu i monument, ens pdeou contactar al correu macgirona.cultura@gencat.cat

 


Twitter
Facebook