Accessibilitat

INFORMACIÓ GENERAL

El Museu d’Arqueologia de Catalunya-Girona està treballant per garantir l'accés al museu i al monument a tots els visitants. 

Per desenvolupar aquestes accions, el museu es beneficiarà de la feina desenvolupada per la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona, que està elaborant una eina d'autodiagnòstic que permeti conèixer el grau d'accessibilitat present en els nostres museus, per poder així planificar i realitzar accions de millora en l'accessibilitat universal dels nostres equipaments.

L'accés i itinerari pel monument (església i claustre)  està adaptat, en la seva major part, tot i que de vegades presenta dificultats per la pavimentació. No ho està l'exposició permanent.

AUDIOGUIES

El Museu d'Arqueologia de Catalunya-Girona us ofereix unes noves audioguies per poder visitar el monestir i l'exposició permanent.

Les audioguies s'ofereixen en català, castellà, anglès i francès.

Preu: incloses amb l'entrada del museu (segons disponibilitat)

ACCÉS AMB GOSSOS

No està permesa l'entrada amb gossos a tot l'equipament

RECOMANACIONS GENERALS

Amb l'objectiu de col·laborar plegats en la conservació del monument , cal que totes/s mostrem una actitud respectuosa i cuidem aquest patrimoni. Per aquest motiu us agrairem que durant la vostra visita tingueu en compte un seguit de recomanacions bàsiques:

- Eviteu pujar o saltar sobre els ampits del claustre, ja que provoca que la pedra es malmeti i se'n puguin despendre alguns elements.

- No es permet tocar els objectes ni entrar al pati del claustre.

- No es permet menjar ni beure en tot l'equipament.

- No es permet fumar en tot l'equipament. 

 

Us agraïm per endavant la vostra col·laboració.

Si teniu dubtes o necessiteu més informació sobre l'accés al museu i monument, ens pdeou contactar al correu macgirona.cultura@gencat.cat

 


Twitter
Facebook