Aprèn

L’oferta didàctica del Museu d'Arqueologia de Catalunya - Girona està formada per les següents tipologies: Visites didàctiques, tallers didàctics. Oferim el contacte directe amb les peces arqueològiques originals, a través d’una metodologia basada en l’experimentació, en la que l’alumnat reviu el passat en primera persona.

Les noves activitats educatives "Gerunda Romana. La construcció d'una nova ciutat" i  "Gallicanti. Del burg al monestir, los afanys de Pere Romaní", han estat elaborades pel grup de treball del Pla de Formació de zona del Gironès. Programeu-vos la vostra assistència. 

Reserves i més informació: 

 972 20 46 37 / 972 20 26 32

macgirona.cultura@gencat.cat 

VIDEO RECURSOS EDUCATIUS

DESCARREGA'T AQUÍ EL PDF AMB LA NOSTRA OFERTA EDUCATIVA 2018-2019!!!!!

 


Activitats didàctiques

La seu de Girona del Museu d’Arqueologia de Catalunya es troba al monestir benedictí de Sant Pere de Galligants, un dels exemples més notables del romànic català.

Entra

Materials i recursos educatius

El Museu d’Arqueologia de Catalunya posa a disposició dels mestres diversos materials didàctics tant per preparar l’activitat al Museu com per treballar a l’aula.

Entra

Activitats segons nivell educatiu

Consulteu aquí les activitats educatives classificades segons el nivell educatiu.

Entra

Programa d'ajuts per a centres educatius

El Museu d'Arqueologia de Catalunya-Girona participa en diversos programes d'ajuts adreçats als centres educatius per tal de facilitar l'accés al patrimoni cultural i arqueològic

Entra

Premis Gallicanti

Entrega del premi Gallicanti a l'Institut Montilivi

Entra